Hoe word ik lid?

Voor en door de leden

Speeltuin de Bolderhoek is er voor en door haar leden. Natuurlijk wordt de speeltuin gesubsidieerd door de gemeente. Maar als we de veiligheid in en rondom de speeltuin willen waarborgen, de speeltoestellen willen uitbreiden en de activiteiten willen blijven uitvoeren dan hebben we daar ook (betalende) leden voor nodig. Een lidmaatschap kost slechts 25 euro per jaar per gezin. Uw gezin kan dan het gehele jaar door gratis gebruik maken van de speeltuin en deelnemen aan de activiteiten. Als lid wordt u per mail op de hoogte gehouden van de activiteiten. Ook krijgen leden korting op de huurprijs van het huisje.

Het lidmaatschap geldt vervolgens per kalenderjaar en kan alleen schriftelijk en voor aanvang van het nieuwe kalenderjaar opgezegd worden. Tijdens de algemene ledenvergadering wordt jaarlijks de hoogte van de contributie bepaald.

Donateur

Speciaal voor oma’s, opa’s en anderen die de speeltuin een warm hart toedragen is het donateurschap op gericht. Een donateur betaalt 9,50 euro per gezin per kalenderjaar. Zij kunnen gebruik maken van de speeltuin.

Lid worden? Stuur een mail naar: bolderhoek.gorssel@hotmail.nl