OPROEP: enthousiaste bestuursleden & activeitencommissie m/v

Oproep: enthousiaste bestuursleden en activiteitencommissie (m/v) gezocht voor Speeltuinvereniging de Bolderhoek in Gorssel.

Wil jij je inzetten voor het reilen en zeilen van onze actieve vereniging? Meedenken in de toekomstplannen en de speeltuin levendig houden? Wij zoeken enthousiastelingen die met een frisse blik zitting willen nemen in ons bestuur of onze activiteitencommissie. Per maand ben je gemiddeld een paar uur bezig voor de speeltuin, dus dat valt reuze mee. Het is heel leuk werk en we maken samen vele kinderen blij met onze speeltuin. Daar gaat het uiteindelijk om. Ben je ook iemand met veel ideeën en/of heb je een beetje energie over? Zet je dan in voor de mooiste speeltuin van Gorssel.

Speeltuinvereniging De Bolderhoek is opgericht in 1974, en draait volledig op de inzet van een leuk team actieve vrijwilligers. Samen zorgen wij onder andere voor het onderhoud, de veiligheid, de activiteiten en de middelen om de speeltuin in stand te houden voor alle kinderen (lid of geen lid) in Gorssel. Met veel plezier organiseren wij ieder jaar weer veel activiteiten voor groot en klein. Denk aan het paaseieren zoeken, Palmpasenoptocht, Sinterklaasfeest, avondvierdaagse, Lampionoptocht, knutselmiddagen, smokkeltocht enz.

* Wij zijn momenteel op zoek naar:
– Bestuurslid onderhoud
– Creatieve activiteiten begeleiders

Wil je meer weten? Bel voor meer informatie naar Tel. 06 – 51 151 386 of mail naar info@bolderhoek.nl.

Dit bericht is geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink.